Home arrow Online catalogus
Home
Veilingen
Online catalogus
Contact
Online catalogus

Onze catalogus staat op de website: online. Resultaten zijn dikgedrukt (na afloop van de veiling worden deze toegevoegd). Vrijwel alle losse nummers worden begeleid door een scan van het kavel. Als U op het kavelnummer klikt, verschijnt de afbeelding (in een nieuw venster).

Bij een klein aantal kavels wordt in de afbeelding gewezen op het feit dat niet alle zegels ingescand zijn. Het gaat dan om de belangrijkste waarden van een op zich complete serie, waarbij het scannen van alle zegel te omslachtig was.

Van enkele losse nummers zijn geen scans gemaakt.

De lijst van alle kavels is tamelijk lang, dus als U van een inbelverbinding gebruikt maakt, kan het even duren voor het bestand geladen is.

Let op; de scans worden gemaakt op een hoge resolutie die mogelijk niet juist of volledig wordt weergegeven door uw webbrowser.In geval van Internet Explorer moet u de muiscursor stil houden op de scan tot een extra icoon verschijnt om de afbeelding volledig te weergeven! 

Het is uiteraard mogelijk om een papieren catalogus aan te vragen. Stuur hiervoor uw verzoek inclusief adresgegevens naar Dit e-mail adres is beschermd door spambots, u heeft Javascript nodig om dit onderdeel te kunnen bekijken .

Klik hier om het biedbriefje te downloaden.